Flyttfirma Nyköping

Trygg och säker flytthjälp

Flyttfirma

Komplett flyttservice

När du står inför en flytt är det mycket som behöver ordnas på både gamla och nya bostaden. Men måste se över samtliga tjänster om det går att flytta eller säga upp abonnemang och avtal i god tid för att slippa få dubbla räkningar. När det gäller hemförsäkringen måste den flyttas så man inte står oförsäkrad i det nya boendet.

När det kommer till transporten av ett komplett bohag tar vi gärna hand om det åt dig för en trygg och säker hantering. Vi har lång erfarenhet av flyttar av alla slag och packar och transporterar varsamt dina ägodelar till den nya adressen.

Kontakta oss för en offertförfrågan!

flyttkartong och hund

Vårt arbetsätt

När vi fått in en flyttorder tar vi reda på bostadens storlek och hur stort bohaget är. Det är viktigt att vi även får reda på om det finns källare, vind eller garage som ska ingå i flytten. Samma gäller om det finns tyngre eller skymmande ägodelar som exempelvis piano, kassaskåp, dyrbar konst med mera.

Vi bestämmer tillsammans datum, tid och plats för flytten.

Packning av bohaget

Vi föredrar att vi sköter packningen av den anledningen att vi vill säkerställa att packningen är korrekt vilket minimerar risken för skador av bohaget och missöden. När du väljer att packa själv är det mer osäkert för oss, men självklart är vi fullt ansvarsförsäkrade.

När det gäller möbler och andra känsliga föremål slår vi in allt i packmaterial. Vi hjälper till att demontera hyllor, soffor och bord i den mån det går. Som alltid är märkningen viktig.

Packning i flyttbil

När allt är packat påbörjar vi packa in det i flyttbilen. Det är viktigt att packa så noggrant effektivt som möjligt för att undvika skador och att slippa köra flera gånger. Det gäller också att se till att inte möbler och inredning skaver mot varandra under transporten.

Ur- och uppackning

På plats i den nya bostaden bärs allt systematiskt in på respektive plats enligt märkningen. Det är att föredra att du är på plats när vi anländer för att kunna dirigera oss vid behov.

Om du så önskar kan vi hjälpa till med montering av möbler och inredning.

Stor erfarenhet av flyttservice